Permanente Make-up

Permanente make up zit altijd goed, altijd netjes en verzorgd. Zelfs zonder enige make-up heb je geen ‘naakt’ gezicht meer! Dat komt doordat permanente make-up ervoor zorgt dat je altijd een sprekend gezicht hebt.

De permanente make-up behandeling van Medisch Pigmenteren in Wilrijk wordt met een heel dun, computergestuurd naaldje, dat razendsnel op en neer beweegt, aangebracht. De kwalitatieve pigmentatievloeistof die hierbij gebruikt wordt is huidvriendelijk en anti-allergeen. Om de permanente make-up zo aan te brengen dat je er geweldig uit ziet, zijn kennis, ervaring en hoogwaardige producten en materialen van  essentieel belang.

Toepassingen

 • Wenkbrauwen
  Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

 • Eyeliners
  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

 • Lipliner
  Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

 • Medische toepassingen
  Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Eén van de belangrijkste toepassingen is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borstreconstructie of een borstbesparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Ook bij haarverlies door ziekte of alopecia kan PMU toegepast worden met verbluffende resultaten.

Fort VI-straat, 2610 Antwerpen, Belgium

©2017 by medisch-pigmenteren.be. Proudly created with Wix.com