Mesotherapie / fractional Needling

Na het daverend succes van de manuele derma Roller met Micro-Needling om de huid op te spannen en littekens weg te werken, presenteert Medisch Pigmenteren de elektronische versie met de Swiss Liner TOP sensi drive, kwaliteit op wereldniveau. Deze naalden gaan sneller, dieper en zijn zo goed als pijnloos dankzij een elektronische, uiterst geregelde instelbaarheid.

De steriele micro-naaldjes voor éénmalig gebruik zijn gegroepeerd en doorprikken de huid op een regelbare diepte. De snelheid is eveneens variabel en wordt aangepast aan jouw huidtype en doel.

De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar. We verdoven de huid met een crème (emla), de huid wordt goed gereinigd, waarna een actief bestanddeel kan worden ingemasseerd. Vervolgens wordt het toestel op de huid gezet.

De behandelaar gaat met zachte ronddraaiende bewegingen meerdere keren over de te behandelen zone. Bij elke herhaling kan de diepte en de snelheid verhoogd worden. De verslapte huid van het gelaat, hals of decolleté heeft vaak een boost nodig, het doorprikken van de huid zelf is al een stimulatie op zich. Door het aanbrengen van een actief bestanddeel wordt dit versterkt.

Vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid zichtbaar. Vier tot zes sessies om de 4 tot 6 weken volstaan als start. Daarna volstaat één sessie om de drie maanden waarna we kunnen overschakelen naar een jaarlijks onderhoud.

Fort VI-straat, 2610 Antwerpen, Belgium

©2017 by medisch-pigmenteren.be. Proudly created with Wix.com